FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / PESCUITUL PE RAURI (altele decat Dunarea) / Pescuit raul Prahova  
Autor
Mesaj Pagini: 1
rebel
Veteran

Din: acest Univers Aberant
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 324
Salut ! A pescuit cineva pe raul Prahova intre Predeal si Sinaia  ? Vreau sa merg cateva zile in zona si as vrea sa stiu mai multe detalii . Va multumesc

_______________________________________
Lasciate ogni speranza voi che entrate qui ...
Dante

pus acum 14 ani
   
feugen
MEMBRU DE ONOARE

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 321
Asta este un subiect chiar interesant. Nu am pescuit nicio data in Prahova si... peste sunt sigur ca exista.

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
rebel
Veteran

Din: acest Univers Aberant
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 324
Salut Feugen ! Sigur este un subiect interesant de vreme ce am vazut in trecere localnici care pescuiau pe Prahova in dreptul localitatii Busteni in spatele fostei fabrici de hartie . Din curiozitate am oprit si am vruit sa-i intreb despre conditiile de pescuit de pe rau . Nu prea au vrut sa stea de vorba cu mine si in cateva minute au strans si au plecat . N-am putut afla mare lucru dar am vazut la un pescar mai batran intr-o punga de naylon in jur de 4-5 bucati pastrav ( nu am putut recunoaste ce fel de pastrav ) in jur de 25-30cm dupa aprecierea mea . Respectivul folosea o undita telescopica de 5m cu pluta ,avand ca momeala o rama mare prinsa in ac . Din cate stiu pescuitul salmonidelor cu momeala vie este interzis ( poate intre timp s-a schimbat regula ) dar acel pescar a prins in acest fel . Un alt pecar la cativa metri mai in aval folosea o lanseta de spining cu o rotativa , nu am vazut sa fi avut prins ceva dar avea o genta de pescuit la umar( nu poti sa-i ceri omului sa-ti spuna cati pesti a prins ) . Am intrebat pe forum crezand ca cineva a mai pescuit in zona si ar putea sa ofere informatii celor interesati despre conditiile , tipul de momela folosit si locurile cu potential din zona . Va rog sa-mi ietati postarea prea lunga si tin sa multumesc celor care vor veni cu informatii si nu numai .

_______________________________________
Lasciate ogni speranza voi che entrate qui ...
Dante

pus acum 14 ani
   
costi
Membru activ

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 39
Am auzit ca s-ar prinde pastrav si pe Azuga, afluent al raului Prahova... din pacate nu ma prea pricep la FlyFishing si nici nu prea am batut paraurile... dar ca si informatie... poate ajuta cuiva!

_______________________________________
"Mai bine taci si lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la