FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login
POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Lolo la Simpatie.ro
| Femeie 25 ani Galati cauta Barbat 25 - 52 ani |
|
feugen
MEMBRU DE ONOARE
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 321
|
|
Se curata de solzi si mate. Se indeparteaza capul si coada. Se taie felii de cca 0,5cm. Se sareaza binisor. Se taie ceapa solzisori, se rade morcov, se amesteca cu ulei de masline si un praf de piper (alb de preferinta), se pune patrunjel verde tocat si un "praf" de busuioc. Toate astea se amesteca cu sabioarele si se acreste cu zeama de la 2-3 lime. Este lasat totul la macerat cca 6 ore dupa care poate fi servita alaturi de un vin alb sec aflat la o temperatura optima.
Pofta intinsa!!!
_______________________________________
|
|
pus acum 14 ani |
|
DeyuXel
MEMBRU DE ONOARE
Din: Hunedoara/Nürnberg
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 491
|
|
Eugen , sa inteleg ca nu il prajim?
_______________________________________ Cand e sa n-ai noroc , dai de un cui si-n PI**A !
|
|
pus acum 14 ani |
|
feugen
MEMBRU DE ONOARE
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 321
|
|
Obletele prajit... este altceva..
Se curata de solzi si mate, li se da un praf de sare. Se pune uleiul la incins. Cand acesta este ajuns la optim, obletii se tavalesc prin malai si vor fi prajiti astfel incat sa iasa cronanti. Pentru a alunca mai bine recomand o bericioaica rece.
Recomand ca pestele sa nu stea cu malaiul pe el prea mult timp inainte de a fi prajit deoarece prinde un iz amarui.
_______________________________________
|
|
pus acum 14 ani |
|
DeyuXel
MEMBRU DE ONOARE
Din: Hunedoara/Nürnberg
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 491
|
|
Ok , Merci mult Eugen ! Nu am inteles daca il prajesc sau nu , nu ai specificat ! Multumesc inca o data ! Cu prima ocazie reteta ta o fac . Imi place mult obletele , e bun bun
_______________________________________ Cand e sa n-ai noroc , dai de un cui si-n PI**A !
|
|
pus acum 14 ani |
|