FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolo la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 52 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / RETETE - bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor .... / Salata de obleti  
Autor
Mesaj Pagini: 1
feugen
MEMBRU DE ONOARE

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 321
Se curata de solzi si mate. Se indeparteaza capul si coada. Se taie felii de cca 0,5cm. Se sareaza binisor. Se taie ceapa solzisori, se rade morcov, se amesteca cu ulei de masline si un praf de piper (alb de preferinta), se pune patrunjel verde tocat si un "praf" de busuioc. Toate astea se amesteca cu sabioarele si se acreste cu zeama de la 2-3 lime. Este lasat totul la macerat cca 6 ore dupa care poate fi servita alaturi de un vin alb sec aflat la o temperatura optima.

Pofta intinsa!!!


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
DeyuXel
MEMBRU DE ONOARE

Din: Hunedoara/Nürnberg
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 491
Eugen , sa inteleg ca nu il prajim?

_______________________________________
Cand e sa n-ai noroc , dai de un cui si-n PI**A !

pus acum 14 ani
   
feugen
MEMBRU DE ONOARE

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 321
Obletele prajit... este altceva.. 

Se curata de solzi si mate, li se da un praf de sare. Se pune uleiul la incins. Cand acesta este ajuns la optim, obletii se tavalesc prin malai si vor fi prajiti astfel incat sa iasa cronanti. Pentru a alunca mai bine recomand o bericioaica rece.

Recomand ca pestele sa nu stea cu malaiul pe el prea mult timp inainte de a fi prajit deoarece prinde un iz amarui.


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
DeyuXel
MEMBRU DE ONOARE

Din: Hunedoara/Nürnberg
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 491
Ok , Merci mult Eugen ! Nu am inteles daca il prajesc sau nu , nu ai specificat !
Multumesc inca o data ! Cu prima ocazie reteta ta o fac .
Imi place mult obletele , e bun bun 



_______________________________________
Cand e sa n-ai noroc , dai de un cui si-n PI**A !

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la