FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login
POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Nebunatyka 23 ani
 | Femeie 23 ani Bucuresti cauta Barbat 23 - 73 ani |
|
feugen
MEMBRU DE ONOARE
 Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 321
|
|
Se curata pestele de solzi si mate. Se va sara dupa gust si este lasat sa traga sarea. Se unge atat in interior cat si in exterior cu unt. Se arunca pe peste un praf de pipes (de preferat alb). Interiorul pestelui se umple cu ciuperci tocate. Atat in interior, cat si in exterior se "pudreaza" cu busuioc. Pestele se inveleste bine in folie de aluminiu (staniol) si se arunca in jar. Dupa cca 15 minute se va intoarce, iar dupa alte 10 minute se va scoate de pe jar. Se desface cu multa atentie staniloul (sa nu curga sosul format). si se "monteaza" in farfurie. Poate si ajutat cu un mujdei de usturoi. Se va servi alaturi de un vin alb sec la temperatura optima.
Pofta intinsa!!!
_______________________________________
|
|
pus acum 15 ani |
|