FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Giulia22
Femeie
25 ani
Alba
cauta Barbat
25 - 40 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / RETETE - bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor .... / Scrumbie marinata  
Autor
Mesaj Pagini: 1
feugen
MEMBRU DE ONOARE

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 321
Se curata scrumbia de solzi si mate. Se arunca capul si coada. Se taie felii de cca 2-3cm. Se "ingroapa" in sare si este "abandonata 3-4 zile. Dupa aceste zile se clatesc in apa calduta (nu se tine la desarat) si se aseaza in borcane. Se pune la fiert otet diluat cu apa (1 parte otet si 4 de apa), un praf de sare, boabe de piper, boabe de mustar si foi de dafin. Dupa ce apa clocoteste timp de 5-10 minute se lasa la racit si cand va fi calduta se pune peste bucatile de scrumbie din borcane. Borcanele se vor depozita in loc umbrit si racoros timp de vreo 7 zile dupa care pot intra la consum alaturi de o ceapa taiata solzisori.

Pofta intinsa!!!


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la