FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Karlla
Femeie
22 ani
Timis
cauta Barbat
22 - 44 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / RETETE - bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor .... / Scrumbie fripta  
Autor
Mesaj Pagini: 1
feugen
MEMBRU DE ONOARE

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 321
Se curata scrumbia de solzi si mate. daca are icre, acestea vor fi lasate in interior. Se cresteaza cat se poate de des pana la coloana vertebrala. Se foloseste o tigaie din tabla neagra. Se incinge aceasta (fara ulei sau altceva in ea). Se pune scrumbia in tigaie si se prajeste in uleiul lasat de ea pana cand pielea este aproape arsa. Intre timp se curata ceapa si se taie solzisori. Se rade un morcov. Se amesteca ceapa cu morcovul adaugand sare si otet nediluat (eu prefer cel de Topoloveni - Arges). Dupa ce s-a "copt" scrumbia pe ambele parti se "arunca" peste salata. Se varsa uleiul rezultat in tigaie peste salata. Se pune putina apa in tigaie si se da in clocot. Apa fiarta se pune peste salata (dilueaza otetul si inmoaie ceapa si morcovul). A se consuma in special cand este calda cu un pahar de Jidvei (sau alt sortiment de vin alb) neaparat sec.

Pofta intinsa!!!


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la