FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania
Forumul pescarilor din Romania . Iti plac pestii , pescuitul , iesirile in natura ? Aici este locul tau de pe internet....Tehnici de pescuit , nade si momeli pentru pesti , scule de pescuit , barci pentru pescari , specii de pesti , discutii despre pescuit , aici le gasesti . Informatii despre balti , pesti rapitori, Delta Dunarii , pescuit pe Dunare , solunar, salau , crap , caras , stiuca , biban, voblere , twistere , lansete si mulinete pentru pescari, magazin de pescuit , retete , bors de peste , peste la gratar , peste la cuptor , plachie de peste....Pentru toti pescarii din Romania....FIR INTINS !
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM PESCUITUL - PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loryci_2006 la Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Bucuresti
cauta Barbat
21 - 49 ani
FORUM PESCUITUL - Pescar Hoinar prin Romania / LEGISLATIE PESCUIT / Taxa de acces in Delta Dunarii !  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
P-asta cum s-o mai luam ? O luam de buna ? O luam de rea ? o luam ca pe o alta ineptie ? Credeti-ma ca nici nu am puterea necesara sa stau sa ma gandesc acum !

.................................................

,, ...Toti turistii care vor sa viziteze Delta Dunarii vor fi obligati sa plateasca, incepand de marti, o taxa de 20 de lei de persoana.

Permisul poate fi obtinut fie de la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) din Tulcea, fie de la centrele de informare din Sulina si Crisan, ori direct de la agentii ecologi ai ARBDD din teritoriu.

La intrarea in Delta, turistul declara perioada sederii, iar agentii ARBDD aplica o viza de valabilitate pe documentul de acces, informeaza "Evenimentul Zilei".

"Banii proveniti din aceasta taxa vor fi dedicati, in cea mai mare parte, actiunilor de ecologizare pe toate traseele deltei", a declarat guvernatorul Grigore Baboianu.

Turistii care vor intra in Delta Dunarii fara acest permis risca amenzi contraventionale cuprinse intre 3.000 si 6.000 de lei, pentru persoane fizice, si intre 25.000 si 50.000 de lei, in cazul persoanelor juridice. Anul trecut, peste 100.000 de turisti au intrat in Delta Dunarii.... "


pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
Am mai scris si pe alte forumuri parerea mea: Ca s-a mai inventat o taxa pe langa celelalte, nu-i o asa mare problema, ne-am obisnuit. Fiind vb. despre delta, unde nu mergem prea des, nu ne-ar afecta prea mult la buzunar(macar de-am vedea mai multa curatenie), insa aceasta taxa de 20ron, trebuie platita si ptr. rezervatia biosferei: Corbu(jud.Constanta), Vadu, Periboina, Sinoe, Gura Portitei...Problema cea mai nasoala este ca, noi, Constantenii, trebuie sa facem mai intai un drum pana la Tulcea sa platim aceasta taxa si abia dupa aceea putem merge la pescuit in aceste zone care ne sunt foarte aproape de casa...Aici e baiul! Pana si localnicii sunt obligati sa faca acelasi drum pana la Tulcea, ca sa poata face plaja la Corbu sau Vadu. Deci, ce sa mai vorbim...

pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
,, ...ori direct de la agentii ecologi ai ARBDD din teritoriu..."

..................................

Ca de obicei . o lege ambigua ! Ma duc , dau la peste , daca vine cineva in control , dau banii , daca nu vine , .... sa fie sanatosi !

Deci putem merge si fara sa ne oprim in Tulcea ! Ca la dracu !


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
deci ! Incep s-o foarfec !

,, ...ori direct de la agentii ecologi ai ARBDD din teritoriu..."
............................................
,, ...Turistii care vor intra in Delta Dunarii fara acest permis risca amenzi contraventionale ..."

Voua nu vi se pare ca astea doua se dau cap in cap ?

Cum vad eu : pot plati la agentii din teritoriu , dar sunt pasibil de pedeapsa daca ma prinde pana sa apuc sa ,, cotizez " !!!

   Mai oameni buni ! ASTIA GANDESC CU C----UL ??? Ce dracu e-n capu' lor ? Inca o lege de dragu' legii ? Stiti , ca tiganii aia mici de la stiri ! La cate un reportaj , se baga-n obiectiv ..... sa se vada la televizor ! Deh ! Asa si retarzii astia ! Dau o lege fara s-o citeasca inainte ! Sa .... poata zice : Hehe ! Legea asta e data de mine ! De cretinul de mine !!! Mandrie mare ! Vezi mama ce-i in stare ? Mai arata-mi inca una capabila sa zamisleasca asa imbecili !

   Cel mai imbecil user de pe toate forumurile posibile ( va jur ! Fara nicio trimitere ! ) scrie mai coerent si pe inteles decat bolnavii astia !

   Da-i dracu de inapti !


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751
Eu anul asta nu cred sa ajung . Daca voi mergeti , va rog sa le transmiteti ceva din partea mea :

,, La anul se fac cursuri de legislatie ( si coerenta intelectuala ) in Papua Noua Guinee ! Doritorii sa se inscrie pana la sfarsitul lunii ,, noembre " ! Care nu doreste poate sa se inscrie degeaba , pentru ca tot il amendam , si tot retard ramane ! "


pus acum 14 ani
   
Fishbones
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1651
Pai sa-i dam Dreq de inapti, dar daca ne prind, ne ard cu ea indoita...


pus acum 14 ani
   
Modigliani
Moderator

Din: Atlantida
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 8751

Fishbones a scris:

Pai sa-i dam Dreq de inapti, dar daca ne prind, ne ard cu ea indoita...http://emoticons4u.com/violent/sterb007.gif


Facem asa : plecam cu legea listata , iar cand suntem fata-n fata cu ,, agentii " ii punem pe ei s-o interpreteze ! Or sa-si prinda urechile ! Tu cu 200 000 in mana stg si cu legea-n mana dr . El cu ..... zecimale ! Doar asa pot fii combatuti ! Cu armele aberatiilor ,, vomitate " de ei !


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la